Bestway 56418

  • Zľava 35 %

Nadzemný bazén, Priemer bazéna: 3,66 m, Tvar bazéna: oválny, Filtrácia, Hmotnosť: 37,72 kg. Viac info


Cena 204,99 €

Zľava 35 % z predchádzajúcej ceny: 314,99 € Zobraziť nápoveď

Prihlásiť sa / Registrovať sa a získať späť na ďalší nákup : 4,10 € Zobraziť nápoveď


Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Nadzemný bazén Bestway 56418 s kartušovou filtráciou a schodíkmi, ktorý hravo zostavíte v priebehu 20 minút. Konštrukcia kruhového tvaru umožňuje jednoduchú inštaláciu, zvýšenú stabilitu a menej plytvania priestorom, pretože bazén nevyžaduje bočnú podporu. 3-vrstvový pás poskytuje ďalšiu podporu steny. Vstavaný vypúšťací ventil pre reguláciu prietoku sa spája so záhradnou hadicou (s priloženým adaptérom) pre ľahké vypúšťanie vody. V balení nájdete záplatu na opravu, filtračné čerpadlo, ktoré udržuje vodu čerstvú a čistú, bezpečnostný rebrík uľahčujúci vstup a výstup. Objem 9 150 litrov.

FrameLink System

Bazén vybavený patentovaným systémom FrameLink System - T-konektory vytvorené na zákazku poskytujú konzistentné pripojenie rámov, zabraňujú korózii kovov na kove.

Tritech materiál

Robustné bočné steny bazéna sú vyrobené z Tritech, 3-vrstvového vystuženého materiálu s jadrom z polyesterovej siete a dvoch vrstiev z PVC s vysokou priechodnosťou pre vynikajúcu pevnosť a odolnosť. Tento prvotriedny nadzemný bazén vydrží extrémne podmienky vrátane vystavenia ultrafialovým lúčom a chlóru.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Priemer bazéna 3.66 m
Celk.objem vody v bazéne 9.15 m3

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií Bestway 56418

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami