Eta 412890010


Kuchynský robot, Príkon: 1200 W, Pulzný spínač, Materiál nádoby: nerez, Objem: 5,5 l, Počet nádstavcov: 7, Hmotnosť: 10,19 kg. Viac info


Cena 289,99 €

Prihlásiť sa / Registrovať sa a získať späť na ďalší nákup : 5,80 € Zobraziť nápoveď


Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Kuchynský robot Eta 412890010 kombinuje funkcie viacerých kuchynských spotrebičov, a tým vám úšetrí čas. Vyznačuje masívnymi a odolnými kovovými prevodovými kolesami, ktoré zaručujú dlhú životnosť. Svoju silu čerpá z 1 200 W motora so stabilizátorom, udržiavajúceho konštantné otáčky aj pri veľkom zaťažení. Otáčky môžu byť pohodlne regulované otočným regulátorom, alebo funkciou PULSE pre okamžité dosiahnutie maximálnej rýchlosti.

Eta 412890010 kuchynský robot

  • Príkon 1 200 W
  • Masívne kovové prevodové kolesá, ktoré zaisťujú dlhú životnosť 
  • Objem nerezovej nádoby 5,5 l
  • Planetárny systém miešania
  • Počet rýchlostí 6
  • Plynulá regulácia otáčok  pre voliteľnú rýchlosť a intenzitu spracovania surovín
  • Pulzný spínač
  • Bezpečnostná tepelná poistka
  • Protišmykové nôžky pre zaistenie stability prístroja

Šetrí čas aj námahu

Vďaka planetárnemu systému miešania, ktorý zahŕňa krúživé pohyby metly okolo vlastnej osi a celej misy, je spracovanie obsahu misy perfektné. Pracovná časť metly na šľahanie je predĺžená, aby dosahovala až ku stenám misy, čo zabezpečuje dokonalé premiešanie všetkých ingrediencií. Súčasťou kuchynského robota je aj 5,5 l nerezová misa s praktickými držadlami.

Bohaté príslušenstvo

Kuchynský robot Eta Gustus IV sa postará o namáhavú prípravu o vašej kuchyni. Hnetací hák dokonale poslúži pri príprave tuhých a kysnutých ciest a miešacia metla si poradí s ostatnými. O hladké krémy a nadýchanú šľahačku sa postará šľahacia metla.

Súčasťou základnej výbavy je sklenený mixér s objemom 1,5 l, s ktorým pripravíte lahodné krémové polievky či ovocné smoothies. Je vyrobený z odolného skla, a tak nepohlcuje pach a vône.

Mlynček na mäso s priemerom 54 mm vám umožní si zvoliť z troch hrubostí mletia a prichystať si mäso tak, ako si to predstavujete. S priloženým nástavcom si vyrobíte domáce údeniny.

Taktiež je súčasťou balenia nástavec na stúhanie so 4 bubienkovými strúhadlami, pre nastrúhanie mrkvy, cukety či zemiakov.

Prvoradá bezpečnosť

S bezpečnostným systémom výkyvného ramena budete mať vždy istotu bezpečnej výmeny pracovných nástavcov. Systém je vybavený bezpečnostnou poistkou, ktorá zabraňuje nechcenému spusteniu v odklopenej polohe. Motor ochraňuje tepelná poistka, ktorá sa aktivuje pri preťažení stroja. Zvýšenú stabilitu a bezpečnosť pri práci zabezpečujú protišmykové nožičky. Tento produkt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý a bezpečný systém pre výmenu nástavcov. Jednoduchá manimpulácia s prístrojom a ľahká výmena jednotlivého prislúšenstva vyzdvihuje funkčnosť výrobku. Navyše jednotlivé nekovové diely viete umývať v umývačke riadu, čo vám uľahčí jeho údržbu. 

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Príkon 1200 W
Pulzný spínač Áno
Ochrana proti preťaženiu Áno

Návody a manuály

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií Eta 412890010

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami